Huis Maroflin.

naar de website van Huis Maroflin

vakantiehuis Maroflin frontaanzicht
Huis Maroflin.
Huis Maroflin is een vakantiehuis dat is opgedeeld in twee appartementen. Het appartement op het gelijkvloers beschikt over één slaapkamer + een slaapbank in de woonkamer en kan dus gebruikt worden door maximaal vier personen.
Het appartement op de eerste verdieping beschikt over twee slaapkamers en een slaapbank. Maximum bezetting zes personen.

Beide appartementen zijn zeer volledig ingericht. Er is een badkamer met douche en/of ligbad.

vakantiehuis Maroflin woonkamer app  boven
woonkamer bovenste appartement.
Je komt niets tekort. Een volledig ingerichte keuken met voldoende servies en zeer veel keukengerei, zoals microgolfoven, waterkoker, voldoende potten en pannen...
Het bovenste appartement beschikt over een wasmachine, het onderste heeft dan weer een vaatwasser.
Verder zijn er strandmatjes, een paraplu om liefst nooit te gebruiken, een strijkplank en strijkijzer, ballen, speelgoed voor de kleinsten, een wandel-GPS en nog veel meer.

Prachtig terras en comfortabele slaapkamers. Elk appartement beschikt over een groot terras met stevige houten tuinmeubelen, parasol, avondverlichting, ligzetels en droogrek.

vakantiehuis Maroflin frontaanzicht
terras boven.
De slaapkamers kunnen volledig verduisterd worden en dankzij de moderne luiken en dubbele beglazing is geluid van buitenaf bijna niet hoorbaar. Dit staat garant voor een goede nachtrust, iets waar de degelijke matrassen ook bij bijdragen.

In de gemeenschappelijke inkom vind je nog een schat aan informatie en zelfs een electronische infokiosk.

Achter het huis is er een grote tuin waar je kan genieten van de schaduw van de hazelnotenbomen, of kunnen de kleinsten de schommel gebruiken. Verderop is er nog een groter stuk tuin om te ravotten.

meer info op de website van Huis Maroflin

vakantiehuis Maroflin tuin
Huis Maroflin - tuin.
GRATIS reisplanning !
Nederlandstalige info over de streek en Kroatië. Wij helpen U met het plannen van uw uitstappen, ook voor of na verblijf in Maroflin.
Gratis gebruik van gids "30 uitstappen in Gorski Kotar" (uniek voor gasten Maroflin.), brochures, kaarten enz...
meer info»


Logo Made in Flanders Logo Made in Croatiavandaag 15-7-24, laatst aangepast op 21-06-20. © Hans Van Mulders 2 - 1721039790 - GREEN 9197