Vakantiehuisjes Runolist

vakantiehuis Runolist frontaanzicht
Huis Runolist.
Vakantiehuisjes Runolist
De vakantiehuisjes Runolist bevinden zich op een 400 meters van het centrum van Crni Lug in de richting van de ingang van het Nationaal Park Risnjak.
Op het terrein waar ook de eigenaar woont bevinden zich 3 extra bungalowhuisjes.

Elk huis is geschikt voor het herbergen van 5 (tot max. 8) personen. Er zijn 2 slaapkamers, één voor 3 en één voor 2 personen. Op de zolderkamer is er nog extra plaats voor 3 personen. Ook in de woonkamer kan een slaapbank plaats bieden aan 2 personen.Bungalow
huis runolist
Woonkamer met haardvuur.

Beide huisjes zijn identiek wat inrichting betreft.
Eén slaapkamer beschikt over 3 éénpersoonsbedden en een andere slaapkamer over 2 eenpersoonsbedden. Op de zolderkamer is er nog ruimte voor 3 extra personen via een zoldertrap.
Beide slaapkamers beschikken over een balkon.

De woonkamer beschikt over een zithoek met haardvuur en TV met satellietontvanger. Verder is er een eethoek, een mooie keuken met voldoende kookgerei en vaatwas. Er is een classieke oven aanwezig, geen microgolfoven.

De badkamer beschikt over een douche, geen ligbad, in de badkamer staat ook de wasmachine.

Het volledige interieur is afgewerkt met hout wat deze woonruimte een zeer gezellige sfeer meegeeft. Het haardvuur kan ook dienst doen als extra verwarming via luchtkanalen, maar er is ook centrale verwarming aanwezig.

De totale leefoppervlakte (woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer zonder zolder) is 80 m².
huis runolist
Terras met degelijk tuinmeubilair.

Buiten is er voor elk huisje een terras met tuinmeubilair en grill. Een grote grill met tuinkeuken is ter beschikking voor groepen die beide huizen huren.

Er zijn in totaal 4 fietsen ter beschikking voor alle huurders. Voor elke huurder is er een private parkeerplaats voorzien aan de straat.Reserveren & prijzen (indicatieve prijzen, neem contact voor een offerte op maat)

De prijs wordt berekend per bungalow en per nacht.
Voor een verblijf tot 5 personen betaal je 91 euro per nacht.
Voor elke bijkomende persoon (tot max 8 in totaal) betaal je 8 euro extra per persoon per nacht. Dus 8 euro extra voor de zesde, zevende en achtste persoon.
Deze prijzen zijn geldig voor een verblijf vanaf 4 nachten.
Voor kortere verblijven is er een toeslag : 50% voor een verblijf van 1 nacht, 25% voor 2 of 3 nachten.

In deze prijzen is alles inbegrepen, ook de locale toeristentaks. Handdoeken worden elke drie dagen gewisseld en beddengoed elke week.

Reserveren kan per mail via info@crnilug.com of telefonisch vanuit Vlaanderen : 053 410 499 of vanuit Nederland :+32 53 410 499 (telefonisch op werkdagen na 18:00, tijdens het weekend na 13:00 uur).

Extra foto's
runolist
Zithoek met TV/Sat.
runolist
Keuken met vaatwas
runolist
Slaapkamer voor 2.
runolist
Slaapkamer voor 3
runolist
Balkon aan slaapkamers.
runolist
Grote grill.
runolist
In de winter.
runolist
Terras met meubilair
Logo Made in Flanders Logo Made in Croatiavandaag 2-6-20, laatst aangepast op 31-07-17. © Hans Van Mulders 1 - 1591089751 - GREEN 9197