workshopspyrografie
In Crni Lug en de directe omgeving kan je desgewenst ook verschillende workshops volgen. Deze varieren van een gewoon bezoek aan een ambachtsman tot het zelf maken van je eigen botanisch zalfje of pyrografisch kunstwerk.

Wat er zoal mogelijk is :
- Pyrografie : tekenen met een gloeiende pen op hout. Interessante techniek die vrij snel aangeleerd kan worden. Is niet zo duur als het echte houtsnijwerk, en kan ook snel naar wens gemaakt worden. Is dus ideaal om een gepersonaliseerd kado en/of souvenir mee naar huis te nemen.

houtsnijwerk
- "Sindra" of Shingles maken : Een oude techniek om hout te klieven in smalle dunne stroken die gebruikt worden als dakbedekking of gevelbescherming.

- Hout snijden : houtsnijwerk is populair in Gorski Kotar. Een van de beste houtsnijwerkkunstenaars leeft in Gerovo op een tiental km van Crni Lug. Hij legt je graag uit hoe dit werkt en laat je dit zelf proberen. Zijn werken zijn echte kunstwerken. Niet altijd goedkoop, maar zeker zijn prijs waard !

- Planten herkennen en plukken : en er later iets nuttigs mee doen. Ook dit kan in Crni Lug.

contacteer info@crnilug.com voor meer informatie.


Logo Made in Flanders Logo Made in Croatiavandaag 18-5-24, laatst aangepast op 06-08-17. © Hans Van Mulders 7 - 1715995746 - GREEN 9197